اطلاع نگاشت | شهید آیت الله خالصی رو در روی انگلیس
آیت الله خالصی مرد میدان دین و سیاست بود و مداخله در سیاست را جزیى از دین میدانست، از این رو سالهای زیادی از عمر شریفش را صرف مبارزه با استعمارگران، خصوصاً انگلستان کرد. این عالم مبارز در کنار آیت الله شیرازی نقش مهمی در انقلاب ۱۹۲۰ میلادی عراق و استقلال این کشور داشت.
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
دست اندر کاران سایت وهابی العقیده وهابی این شخصیت مبارز معاصر رو یک عالم سنی معرفی کرده اند که از شیعی گری برگشته است.
شیخ مهدی خالصی که این پوستر درباره آن سخن می گوید، متولد منطقه خالص شرق کاظمین است.
این در حالیست که گزارش های تاریخی از اندک اختلاف نظر و سلیقه بین عالمی مشابه با همین نام یعنبی مرحوم خالصی متولد بیهود توابع قائن اهل خراسان جنوبی محل آب انبارهای کهن تاریخی با بعضی علمای معاصرش در فروع خبر می دهد و این سایت های وهابی با یک مشت دلارهای آمریکایی سعی دارند با تفقه افکنی بین علمای شیعه و نسبت های تاریخی جعلی واقعیت را به نفع استکبار رقم بزنند.
از مسلمات تاریخی است که مرحوم آقا مهدی خالصی زاده در اواخر عمر خود در وصیت نامه خویش با بیان اعتقادات خود از ائمه دوازده گانه به عنوان وصی پیامبر نام می برد .
زیرا ایشان در دوران تبعید در مسهد مقدس اقدام به تأسیس حزبی به نام «جمعیة استخلاص الحرمین الشریفین و بینالنهرین» کرد. وی با انتشار بیانیه ای به زبان عربی، از مسلمانان کشورهای اسلامی خواست با پیوستن به جمعیت نامبرده، اماکن مقدس در حجاز و عراق را از وجود کافران پاک کنند.
در حالی که ایشان پس از درگذشت شیخ الشریعه اصفهانی، از مراجع تقلید شیعیان شد و از مبارزان سر سخت فرقه های انحرافی و باطل مانند بهائیت و وهابیت بوده است.
شاید علت این اتهامات واهی این باشد که آیت الله خالصی در زمان تبعید در مشهد فتوایی مبنی بر جایز نبودن برگزاری جشن عید نوروز به دلیل اشغال سرزمینهای مقدس مسلمانان به دست دشمنان صادر کرد. البته صدور این نظر فقهی مخالفتهای برخی از رجال دینی را در پی داشت.
حتی شایع کردند که او بهائی است!
زیرا عید نوروز در آن سال مصادف با سالگرد مرگ عباس افندی، از سران بهائیان بود.
از این رو، چندین تظاهرات در موافقت و مخالفت با این عالم مبارز برگزار شد!
این هم از عبرت های تاریخ و سختی مبارزه با استعمار و استکبار است.
گفته شده از ویژگیهای مدرسه مبارکه مرحوم آیت الله خالصی اهتمام به تدریس علوم نوین در کنار علوم دینی بود، به گونهای که فارغ التحصیلان آن پزشک روحانی، مهندس روحانی ومانند آن باشند.
حوزه آیت الله خالصی شاگردان مبرزی را تربیت کرد که از جمله آنان حضرات آیات عظام خالصی زاده (محمد)، خوئی، ومرعشی نجفی بودند .